Total Pageviews

Friday, 3 February 2012

Im not Feeling well

Lately im not feeling well. fever , flu and cough :( ohh godd! i dont know what happen to me  , huh! dah bape banyak ubat batuk aku telan but still same :( my dear momy pon dah suruh minum air asam jawa lah bagai, but macam tu jugak. ape aku nak buat ni. batuk makin teruk je! J dah mula risau , then die cakap " baby you makan ubat ikut time okay, i jaoh ni.. so tak dapat nak jaga you, but i promise you balik dari JB i bwak you pergi mana2 you nak :) okay sayang? but you kna makan ubat sampai sembuh, i tak nak kuar nanti you tak sihat, batuk2 and ta nak muka you pucat lagi :'( i sayang you babyy"  hihi ye sayanggg! i tahu tu, but i dah makan macam2 ubat batuk tauu, but still same. tapi demi nak keluar tuu i sanggup laaa. haha kalau dapat berjalan , shopping memang terus baik :P thanks you sayangg! then i nak you suapkan ubat macam selalu :) i love you more B ! :) you complete me (y) hihi