Total Pageviews

Sunday, 5 February 2012

Awesome Friends! yuhuuuu JB!

Hello peepss! hihi haa nampak tak happy nye aku for today :) have a lot suprise n miracle come for me :D YUHUUU! today hangout with a lovely friends Elyqa and youngest Brother boy and sweeties baby Dhiah :D Okay hari ni kiteorang puas and puas sgt2 jalan2 bandarraya JB ni, cume tak pergi spore. haha kalau tak dah lengkap sgt laa perjalanan kiteorg hari ni. Okay first elyqa datang PG pick up aku then pick puan dhiah dekat Johor Jaya. after tu kiteorang terus planning nak pergi makan, maklum laa dah waktu lunch mmg lapar gile laa babe! kiteorang pergi Cs just untuk makan Mcd memang tak laa kan. haha nak tgk Movie but lupa hari ni Maulidur Rasul, memang ta bukak laa :D So aku ajak dieorang pergi JPO sebab Elyqa n dhiah tak pergi2 lagi kan, okay aku jadi mem besar laa utk hari ni. aku ddk depan. Elyqa Drive skyline die. hihi dapat jugak aku rase kereta die kan :P Ontheway pergi JPO aku tunjuk kan jalan , sampai je dekat sana masing2 dah macam monyet. haha SALE memang jgn cakap laaa kan. hihi boleh gila ! takpe, next time aku pegi lagi , sbb haritu balik je jb terus shopping so for today takde laa aku nak shopping bagai. follow dieorang je laa. tapi aku daa aim 1 set necklace n earing guess. only hundred bole tak ? grrrr! then terus call mylovely mummy, haha i want it for mybithday present!! :D InsyaALLAH dapat .AMINN! HAHA then kiteorang snap2 picture sama2. awww! sweet sgt bila tgk picture tu semua. yelaa kawan dari sekolah kan until now still baik macam dulu. thanks friends , a lot of love for you all :D AND paling penting nak cerita aku dapat suprise dari Elyqa :) Ya ALLAH! you all make a suprises for me! betul2 tak sangka sangat! thanks a lot :D  Lovee you guys to the max!!! ♥ I had really fun tonight. I wish everday is my birthday so everyday i will get a lot of suprises! Hehe! You guys makes me touched tonight!!!!!!! Muahhh :*  I got NINA RICCI perfume. I really appreciate it <3 sukanyaaa hidup happy macam ni! :D after JPO kiteorang Had a dinner dekat Kg melayu majidee makan young taufu, myfavourite :) nyummy !! lepas makan pegi Pasar Borong Pandan @Pandan City! dieorang bershopping sakan hari ni. hihi then lepak Dbali ! have some drink and chill! yeahhhh! layan live band. seronok sangat lama tak lepak sana. sampai rumah lebih kurang pukul 1 lebih laa jugak. anyway! thanks for Elyqa especially :D *jgn lupa tulis tauu dekat kad tu! haha aku tnggu time birthday nanti. hihi